Så här bygger man

När byggsatsen väl har levererats så börjar det roligaste – själva byggandet! Grundtanken med vårt byggsystem är att det ska vara så enkelt att montera att en händig privatperson med lite hjälp av ett par snälla släktingar eller vänner lätt ska kunna resa en normalstor byggnad.

Kolla in våra montagefilmer!

Nedan följer fyra instruktionsfilmer som förklarar de första momenten i monteringen. Ni kan se dem som ett komplement till den monteringsanvisning vi skickar med byggsatsen.

Steg 1. Så här monterar man syllen

Steg 2. Så här monterar man väggarna

Steg 3. Så här monterar man hammarbandet

Steg 4. Så här monterar man takstolar & gavelspetsar

När du bygger själv

Byggsatsen till exempelvis ett normalstort dubbelgarage brukar två till tre händiga personer stomresa under en helg. Till leveransen medföljer en monteringsanvisning som i enkla, tydliga steg beskriver hur monteringen går till. Om det ändå uppkommer frågor vid montaget så hjälper vi gärna till! Slå då en signal på 0911-480820 eller ta "kontakt" med någon hos oss som du tycker ser trevlig ut. För en mindre byggnad krävs inga större maskiner (exempelvis traktor) när du bygger, men om du ska bygga större byggnader så kan en lyftmaskin vara till hjälp när takstolar och gavelspetsar ska på plats.

HIDE

Thank you! We will contact you shortly.