Lundqvistmontage™

Med vårt smidiga och standardiserade byggsystem är grundprincipen densamma för alla montage, oavsett vilken byggnadstyp du ska bygga. Tack vare detta kan du välja att själv sätta ihop byggsatsen och spara en slant, eller så kan du överlämna det ansvaret till oss och även beställa ett Lundqvistmontage™ till din byggsats. På denna sida kan ni läsa om just vårt Lundqvistmontage™.

I dagsläget kan vi erbjuda tre olika nivåer på montaget – allt för att du ska kunna välja det som passar dig bäst, både tidsmässigt och ekonomiskt. Nedan kan du läsa om våra olika utförandegrader på montage. Läs igenom, fundera på vad som passar dig bäst och sedan kan du enkelt få pris för montaget på just din byggsats, direkt i vår 3D-kalkylator!

1. Väderskyddat

Montaget har sin utgångspunkt i våra byggsatser och innebär att byggnaden monteras väderskyddad utvändigt. Detta innefattar montering av väggsektioner, takstolar, gavelspetsar, underlagstak, knutbrädor, vindskivor och takfotsbrädor.


2. Färdigt utvändigt

När det väderskyddade montaget är färdigt finns möjlighet att låta snickarna fortsätta färdigställa även övriga utvändiga detaljer. Då monteras yttertak och plåtdetaljer, takavvattning, underspikning, fönster och dörrar med bleck och foder. Takskjutportar och vikportar monterar vi ej.


3. Färdigt utvändigt & isolerat

Vill du ha så mycket som möjligt färdigställt till din byggsats kan vi även erbjuda montage av isolering till väggar och tak. Väljer du detta upplägg så sätter vi givetvis även in ångspärr på insida yttervägg och innertak, glespanel till innertak samt vindavledare nere vid takfot.


Leverans- och montagetid

Montagevecka bestäms i samråd mellan montörer och montageansvarig hos Lundqvist Trävaru AB. Kunden och säljaren hos Lundqvist Trävaru bestämmer vid beställningstillfället en preliminär leveransvecka för byggsatsen. Montaget ska vara påbörjat senast två veckor efter att byggsatsen blivit levererad, dock minst 8 veckor mellan beställning och montage om inte annan överenskommelse föreligger.


Varför välja Lundqvistmontage™?

Kan du inte montera detta själv? Eller duger inte vilken snickare som helst till att sätta ihop den byggsats du funderar på att köpa? Självklart kan du både montera själv eller anlita egna snickare.
Anledningen till att vi erbjuder Lundqvistmontage är för att underlätta för dig som inte vill samordna och ta ansvar för snickare, eller för dig som känner att du inte har kunskap eller tid att montera själv.
När du väljer ett Lundqvistmontage ingår dessutom även 10 års garanti på i princip hela byggnaden.
Detta eftersom vi då kan säkerställa att den färdiga byggnaden är fackmannamässigt monterad och uppfyller gällande krav och byggnormer enligt svensk bygglagstiftning. Mer info angående omfattning och förutsättningar finns att läsa på sajten.
Vi vill erbjuda en montagetjänst som, likt resan fram till beställning av byggsatsen, ska vara en trevlig upplevelse! Vi arbetar därför ständigt med kvalitetssäkring och personlig kontakt med de montörer vi använder. Därför hoppas vi att dessa montörer både är de som är absolut bäst på att montera våra byggsatser och även de som är trevligast för er som kund att ha hemma på gården.
Sammanfattningsvis handlar det alltså om att du som kund ska kunna lägga över det stora ansvaret på oss och känna dig trygg i att allt blir korrekt utfört, på ett enkelt och trevligt sätt!

HIDE

Thank you! We will contact you shortly.