August 31, 2020

Lundqvist Trävaru tecknar stororder med Serneke

Lundqvist Trävaru har tecknat avtal med Serneke att leverera ca 70 carportplatser samt förråds- och övriga komplementbyggnader till projektet Bryggeribacken i Gällivare.

Serneke har två separata entreprenadkontrakt med LKAB för byggnation av 52 lägenheter respektive 25 kedjehus, och nu får Lundqvist förtroendet att leverera och montera komplementbyggnaderna. - Väldigt roligt att vi kunde hitta den här lösningen tillsammans med Serneke. I och med vår långa erfarenhet från att tillverka komplementbyggnader samt vår produktionskapacitet i nya fabriken Trähallen, är jag övertygad om att vi är en perfekt matchning, säger Försäljningschef Fredrik Berggren på Lundqvist Trävaru.


Avtalet är den enskilt största affären i företagets historia och ett viktigt steg i sin satsning mot större byggföretag och fastighetsutvecklare. - Vår ambition är att bli det självklara valet som leverantör av komplementbyggnader till den här typen av projekt, som bland annat kommer att hjälpa oss att jämna ut vår säsong genom att belägga fabriken under vinterhalvåret, säger Fredrik Berggren.


Projektet Bryggeribacken består av ersättningsbostäder för LKAB Fastigheters hyresgäster och ska vara färdigställt andra kvartalet 2022.

HIDE

Thank you! We will contact you shortly.