October 1, 2015

Fototävlingen avslutad!

Nu har den årliga fototävlingen avslutats! Vi har tagit emot otroligt många fina bidrag, så det har varit ett svårt beslut, men dessa bidrag hämtade faktiskt hem röster från samtliga i juryn då vi skulle utse top tre.
Tack till alla som medverkat!

Årets vinnare heter Fredrik Skiöld och detta är vad vi i juryn hade att säga om bilden:

”En oerhört snygg bild som skulle ha platsat i vilken inspirationstidning som helst! Här har familjen Skiöld träffat mitt i prick då de lyckats få sitt garage med övervåning att smälta in i en klassisk lantlig miljö samtidigt som man fått en modern touch på hela bygget.”

Stort grattis!

Fritidshus med attefallshus som gäststuga

Martin Sjögren heter den lyckliga ägaren till detta häftiga bygge och andraplatsen kniper han med följande motivering:

”Ett husbygge som verkligen visar möjligheterna med byggsystemet! Martin med familj har fått ihop både hus och gäststuga i en modern stil med liggande panel, funkistak och mycket glaspartier. Att de sedan kan avnjutadet färdiga resultatet med att blicka ut över Vättern från ett rejält trädäck gör inte saken sämre!”

Ett stort dubbelgarage med portar på långsidan

Den som kammar hem bronspengen är Mattias Jonsson och han gör det med följande motivering:

”Ett riktigt drömbygge för många bilfantaster. Två stora garageplatser med generös takhöjd, separat gångdörr på sidan och även ett rymligt loft inne i takstolarna. Här på bilden har Mattias dessutom lyckats kombinera en snygg utsida med att på ett läckert sätt visa den rymliga insidan!”
HIDE

Thank you! We will contact you shortly.